Що найкраще їсти на сніданок?

Хороший сніданок має задовольняти 3 ключові вимоги. Він має бути максимально поживним, в ідеалі таким, який тамує голод на 4-6 годин. Зазвичай, це 30% від добової норми калорій.

Дуже бажано, щоб сніданок містив усі поживні речовини:

♦️білки,
♦️жири,
♦️повільні вуглеводи.

І, звісно, він повинен бути швидкий у приготуванні або приготовлений завчасно.

🔸Що можна їсти зранку з вуглеводів?

Будь-які крупи тривалого варіння. Цільнозерновий або інший корисний варіант хлібу. А також макарони з твердих сортів пшениці або цільнозернові. Отримані з них калорії встигнуть витратитись протягом дня.
Бобові, але після них особливо важливо протягом дня пити достатньо води.

🔸Що краще їсти зранку з білків?

На сніданок краще обирати білково-жирні продукти. Горіхи, жирна риба, сир твердий і домашній, субпродукти, яйця – все це містить також достатню кількість білків. Більш нежирні джерела білку краще залишати на вечерю. Це стосується нежирної риби, курки та індички.

Можливо це ще буде внагоді