Який білок краще?

Корисність продукту оцінюють за вмістом у ньому калорій та поживних речовин. Однак є ще один критерій, про який мало хто знає. Цим критерієм є те, як організм реагує на продукт.

🔸Універсальним білком із найменшою реактивністю є білок курячого м’яса.

🔸Так само хороший білок – це качка, вона зменшує набряки та підтримує гормональне здоров’я.

🔸Баранина мало реактогенна і досить легко перетравлюється.

🔸Яловичина має невисоку реактивність, але важка для перетравлення. Тому краще її їсти раз на тиждень.

🔸Риба. Часто вирощена на фермах, має високий вміст карциногенів, ртуті. Найменшу реактивність викликають білі сорти риби.

🔸Яйця знаходяться на рівні реактивності з рибою. Їх можна вживати кожен день.

Існує індивідуальна реактивність до харчових продуктів, про яку ви не здогадуєтеся. Корисний продукт може бути «шкідливим» для вас.

Можливо це ще буде внагоді