Корисність продукту оцінюють за вмістом у ньому калорій та поживних речовин. Однак є ще один критерій, про який мало хто знає. Цим критерієм є те, як організм реагує на продукт.
🔸Універсальним білком із найменшою реактивністю є білок курячого м’яса.
🔸Так само хороший білок – це качка, вона зменшує набряки та підтримує гормональне здоров’я.
🔸Баранина мало реактогенна і досить легко перетравлюється.
🔸Яловичина має невисоку реактивність, але важка для перетравлення. Тому краще її їсти раз на тиждень.
🔸Риба. Часто вирощена на фермах, має високий вміст карциногенів, ртуті. Найменшу реактивність викликають білі сорти риби.
🔸Яйця знаходяться на рівні реактивності з рибою. Їх можна вживати кожен день.
Існує індивідуальна реактивність до харчових продуктів, про яку ви не здогадуєтеся. Корисний продукт може бути «шкідливим» для вас.
Можливо це ще буде внагоді
- Звідки береться задишка і коли вона небезпечна
- Як боротися з варикозом, коли є зайва вага
- Норма температури
- ЩО ТАКЕ ПАНІЧНІ АТАКИ?
- Поради та рекомендації МОЗ України
- БІЛЬ В СЕРЦІ
- ЯКЩО У ВАС ПРИСУТНІ ТАКІ СИМПТОМИ, ТО ВАМ НЕОБХІДНА КОНСУЛЬТАЦІЯ ЛІКАРЯ КАРДІОЛОГА
- Як водні процедури можуть покращити вашу шкіру?
- Засіб для росту та зміцнення нігтів
- Μаски з приголомшливим ефектом, що підтягує, освіжає і тонізує обличчя
- Баланс гормонів у ваших руках
- Симптоми інсульту
- Слідкуємо за станом судин мозку
- Покращуємо пам’ять
- Усуваємо слиз і мокроту в горлі
- Аутоімунні захворювання
- Прості та ефективні рецепти для лікування запалень горла та дихальних шляхів
- Меланома: як вчасно розпізнати рак шкіри?
- Чи варто турбуватися про залежність від назального спрею, якщо регулярно їх використовувати при закладеності носа, що виникає внаслідок алергії❓
- Кропив’янка