Які продукти розріджують кров та захищають від тромбозів?

🔺Морська капуста – природні антикоагулянти здатні зменшувати в’язкість крові.
🔺Часник – містить фітонциди. Не тільки усуває в’язкість крові, а й допомагає знешкодити широкий спектр токсинів. Оздоровлює серцево-судинну систему.
🔺Куркума – розріджує та очищає кров.
🔺Ромашка – пригнічує активність тромбоцитів та запобігає згортанню крові.
🔺Гірчиця – Омега 3 та вітамін Б6 у складі знижують в’язкість крові, очищають кровоносну систему та зміцнюють судини.
🔺Жирна риба – завдяки Омега 3 покращує обмінні функції між клітинами, тим самим попереджає тромбоз.
🔺Імбір – нормалізує кровообіг. Знижує тиск та забезпечує нормалізацію кровотоку. Містить саліцилат – натуральний аналог аспірину.
🔺Чорна смородина – містить багато вітаміну С у плодах та листі. Мікроелементи у ягодах підвищують тонус судин та зміцнюють серце.