Гороскоп на 12 листопада

⚛️ Гороскоп на 12 листопада для всіх знаків зодіаку: день, коли не можна втрачати пильності ⤵️

День
є одним із найнебезпечніших у всьому місячному календарі, протягом якого не можна втрачати пильності.

Він здатен спричинити конфлікти, які можуть призвести до незворотніх наслідків, тому важливо уникати проблемних ситуацій та оминати гострі кути у спілкуванні з людьми навколо – як близькими, так і малознайомими. У протилежному разі можна не лише надовго посваритися з тими, хто дорогий, а й взагалі розлучитися з ними, чого, звісно ж, не хоче ніхто, але сперечатися з обставинами сьогодні люди не зможуть.

♈️ Овен (21.03 – 20.04)
Душевних переживань, які можуть псувати вам настрій від самого ранку, позбутися неможливо – їх необхідно просто перетерпіти, тим більше, що вже у другій половині дня вони підуть на спад.

♉️ Телець (21.04 – 21.05)
Намагайтеся максимально стримуватися від прояву негативних емоцій: потрапивши в їхню “воронку”, ви не зможете швидко вибратися з неї, і вам доведеться випити чашу негативу до дна.

♊️ Близнюки (22.05 – 21.06)
Люди, які оточують вас, будуть налаштовані агресивно, що негативним чином впливатиме на вас навіть на енергетичному рівні, не кажучи вже про тісне спілкування, тож останнього бажано максимально уникати.

♋️ Рак (22.06 – 22.07)
Для вас девіз нинішнього дня – “Мій дім – моя фортеця”: що менше часу ви проведете на вулиці, то нижчою є ймовірність того, що ви зіткнетеся з неадекватною людиною.

♌️ Лев (23.07 – 21.08)
Вам сьогодні бажано прислухатися до слів класика, який застерігав від спілкування з незнайомцями: нові знайомства, на думку зірок, не принесуть нічого, крім неприємностей, тож відмовтеся від них.

♍️ Діва (22.08 – 23.09)
Не найкращий день для фінансових операцій будь-якої складності: якщо ви хочете, щоб грошовий потік, який до вас іде, не вичерпався, не варто не лише розплачуватися ним у магазинах, але й просто брати до рук.

♎️ Терези (24.09 – 23.10)
У провокаційні моменти, коли вам здаватиметься, що ви не зможете утримати негатив, який рветься назовні, спробуйте використовувати відому вам заспокійливу практику – хоча б повільно порахуйте до десяти.

♏️ Скорпіон (24.10 – 22.11)
Щоб не підживлювати токсичних людей своєю енергією, намагайтеся оминати їх: так, якщо ви знаєте такий гріх за кимось із знайомих, відмовтеся від спілкування з ним під будь-яким приводом.

♐️ Стрілець (23.11 – 21.12)
Вам необхідно бути обережними в тих випадках, небезпека яких існує завжди: не ходіть безлюдними місцями в темний час доби, не носіть із собою великі суми грошей і не надягайте дорогі прикраси.

♑️ Козеріг (22.12 – 20.01)
Не варто вірити на слово людям з вашого оточення – особливо тим із них, кого ви погано знаєте: велика ймовірність стати жертвою чергового шахрая, якому відомо багато способів відбирання чужих грошей.

♒️ Водолій (21.01 – 18.02)
День може виявитися особливо небезпечним для чутливих представників знака: щоб не отримати неприємної душевної травми, необхідно максимально скоротити спілкування з тими, хто може її завдати.

♓️ Риби (19.02 – 20.03)
Не варто поспішати із втіленням у життя своїх ідей, навіть якщо вони стосуються незначних перероблень в інтер’єрі власного будинку – так, почеплені сьогодні нові штори навряд чи порадують вас.

0