Харків живе та працює

Протягом останніх семі днів ми присвятили тому, що відновлювали об’єкти критичної інфраструктури, які пошкодив наш ворог. Незважаючи на те, що за дев’ять місяців війни ворог пошкодив нам 117 інфраструктурних об’єктів Харківських теплових мереж, ми працюємо над проходженням опалювального сезону. Ми продовжуємо облаштувати пункти обігріву, так званих «пунктів незламності»

ТУТ МОЖЕ БУТИ ВАША РЕКЛАМА докладніше
Ігор Терехов

Дорогі харків’яни, прошу вас бути максимально акуратними із газовим обладнанням. Знаю, що багато хто напередодні холодів купує додому газові балони великого обсягу.

Наш Телеграм канал найактуальніші і найсвіжіші новини

Вони не призначені для використання в багатоквартирних будинках, їх заправкою повинні займатися професіонали і лише в теплих приміщеннях із спеціальним обладнанням, а недотримання цих правил безпеки загрожує вибухом. Не наражайте на небезпеку себе і своїх сусідів -зазначив Ігор Терехов

В останній місяць різко збільшилася кількість ДТП, у яких страждають пішоходи. Це пов’язано з тим, що через війну ми не можемо включити освітлення на вулицях. Я закликаю харків’ян при переході дороги наскільки можна підсвічувати себе ліхтариком.

Минулого тижня ми запустили декілька нових автобусних маршрутів, зокрема від метро пр. Гагаріна на Основу, від метро Академіка Барабашова до Кулиничів, від автостанції Індустріальна до селища Затишшя.

Харків живе та працює, допомагає армії, ремонтує дороги, утеплює будинки, відновлює житло, продовжує готуватися до проходження найскладнішого опалювального сезону. Ми разом протистоїмо російській агресії – Харків отримав свою іменну медаль «Місто героїв – Харків». Це було б неможливо без нашої самовідданої праці та нашої спільної віри та роботи на Перемогу України. Ми разом! Ми – харків’яни!

читайте також

0