Асорті із огірків і томатів на зиму

🍅🌼Дача. Сад та город

✅Отже, необхідні (для 1л банки):

400 г огірків;
200 г томатів;
кріп;
селера;
часник – 4 зубчики;
гіркий чорний перець горошок – 2 шт;
цукор;
сіль;
оцет 6%.

  • Огірки промиваються і замочують у воді на 10 годин.
  • Помідори відбираються і миються.
  • Зелень крупно ріжеться.
  • Стручки перцю гіркого розламуються на кілька частин, часник очищається.
  • Банки закладаються в такий спосіб. Дно вистиляють частиною прянощів, далі йде шар огірків, після кладуться помідори і зверху насипаються ще прянощі. Банки заливаються гарячою марінадною заливкою: в 5 літрах води розчинити 0,5 кг солі, 0,3 кг цукру і 1 літр оцту. Асорті настоюється протягом півгодини. Потім маринад зливається, доводиться до кипіння і повторно заливається в банки, які відразу ж закочуються. Консервування огірків і помідорів здійснюється в добре стерилізовані банки.

Можливо це ще буде внагоді

Консервований буряк на зиму

Інгредієнти:буряк - 3 кг;цукор - 115 г;оцет - 115 мл;сіль - 20 г. Процес приготування: Складіть буряк у каструлю та ...
Читати далі…

Кабачки, мариновані з яблуками

Інгредієнти: 1 кг кабачків300 г моркви0,5 кг яблук50 г кропу з насінням та зеленню Для маринаду (на 1 літр води): ...
Читати далі…

Нутелла зі слив

Нутелла зі слив – смачний джем, який чудово підійде для дитячого сніданку. ✅ Інгредієнти: 3 кг. слив1 кг. цукру2 п ...
Читати далі…

🍆Баклажани в томатному соусі🍆

✅Складові на 3 банки об'ємом 1 л: 2 кг баклажанів;1½ кг помідорів;125 мл рослинної олії;1 столова ложка солі;2 столові ложки ...
Читати далі…

Огірки на зиму

Складові: огірки – 500 г;цибуля - 1 шт.;сіль – 1,5 ст. л.;цукор – 1 склянка;куркума – 1/4 ч. л.;гірчиця у ...
Читати далі…

Асорті із огірків і томатів на зиму

🍅🌼Дача. Сад та город ✅Отже, необхідні (для 1л банки): 400 г огірків;200 г томатів;кріп;селера;часник - 4 зубчики;гіркий чорний перець горошок ...
Читати далі…

🍅ПОМІДОР З РОСЛИННИМ МАСЛОМ І ЦИБУЛЕЮ БЕЗ СТЕРИЛІЗАЦІЇ🍅

✅Склад: помідори - 5 кг;цибуля - 1 кг;часник - 200 г;гіркий перець - 1 шт;петрушка - 40 г;спеції - за ...
Читати далі…