Інгредієнти:
1 кг кабачків
300 г моркви
0,5 кг яблук
50 г кропу з насінням та зеленню
Для маринаду (на 1 літр води):
150 мл оцту
1 ст. л. солі
2 ст. л. цукру
Приготування:
Яблука та кабачки миємо, очищаємо від шкірки і ріжемо на невеликі шматочки. Моркву очищаємо, миємо та нарізаємо у вигляді брусочків.
Приготуємо маринад. Наливаємо воду в каструлю і кип’ятимо. У воду, що закипіла, додати цукор, сіль, кріп і кип’ятити ще протягом 3-5 хвилин, після чого додаємо оцет.У чисті, підготовлені банки щільно укладаємо кабачки, яблука, моркву та заливаємо їх маринадом. Ставимо банки в широку каструлю з водою, накриваємо кришками і стерилізуємо. 0,5 літрові банки стерилізувати 15 хвилин, 1 або 2 літрові протягом 20-25 хвилин.
Пастеризовані банки загортаємо або закриваємо герметично кришками, перевертаємо дном вгору, укутуємо теплою ковдрою і залишаємо до повного остигання.
Забираємо для зберігання у темне, прохолодне місце.
Можливо це ще буде внагоді

Консервований буряк на зиму
Читати далі…

Кабачки, мариновані з яблуками
Читати далі…

Нутелла зі слив
Читати далі…

🍆Баклажани в томатному соусі🍆
Читати далі…

Огірки на зиму
Читати далі…

Асорті із огірків і томатів на зиму
Читати далі…

🍅ПОМІДОР З РОСЛИННИМ МАСЛОМ І ЦИБУЛЕЮ БЕЗ СТЕРИЛІЗАЦІЇ🍅
Читати далі…