Складові:
огірки – 500 г;
цибуля – 1 шт.;
сіль – 1,5 ст. л.;
цукор – 1 склянка;
куркума – 1/4 ч. л.;
гірчиця у зернах – 1 ст. л.;
оцет яблучний 6% – 1 ст;
перець запашний горошком – 7-8 шт.
Процес приготування:
Нарізати огірки кружальцями завтовшки близько 0,5 см.
Додати до огірків очищену цибулю, нарізану тонкими кільцями або півкільцями, всипати сіль, добре перемішати, зверху огірків поставити гніт і залишити на 3-4 години.
У каструлю влити яблучний оцет, додати цукор, запашний перець горошком, зернисту гірчицю і куркуму, перемішати. Довести маринад до кипіння, варити до розчинення цукру.
Огірки добре промити під проточною водою, дати стекти зайвої рідини. Знову довести все до кипіння, кип’ятити 1 хвилину – до зміни кольору огірків. Розмістити огірки в киплячий маринад.
Закатати, банки перевернути. Далі укутати баночки до повного остигання. Зберігати можна цю заготівлю за кімнатної температури.
Можливо це ще буде внагоді

Консервований буряк на зиму
Читати далі…

Кабачки, мариновані з яблуками
Читати далі…

Нутелла зі слив
Читати далі…

🍆Баклажани в томатному соусі🍆
Читати далі…

Огірки на зиму
Читати далі…

Асорті із огірків і томатів на зиму
Читати далі…

🍅ПОМІДОР З РОСЛИННИМ МАСЛОМ І ЦИБУЛЕЮ БЕЗ СТЕРИЛІЗАЦІЇ🍅
Читати далі…