✅Склад:
помідори – 5 кг;
цибуля – 1 кг;
часник – 200 г;
гіркий перець – 1 шт;
петрушка – 40 г;
спеції – за смаком.
✅Для маринаду потрібно:
1 л води,
рослинне масло – 7 ст. л.,
оцет – 150 мл
Промиваємо цибулю, зелень. Очищаємо часник. Викладаємо в стерилізовані банки, додаємо спеції і кільце гострого перчика. Розігріваємо масло і акуратно розливаємо в банки. Добре промиті помідори проколюємо зубочисткою і розкладаємо в банки, змішуючи з кільцями цибулі. Час від часу струшуємо банки для більш кращої комплектації простору. Кип`ятимо воду, додаємо в неї цукор і сіль. За 2 хв до того як зняти з плити, додаємо оцет. Відставляємо сторону помідорний розсіл і охолоджуємо. Заповнюємо маринадом і закриваємо кришкою. Відправляємо остигати в тепле приміщення.
Помідори без стерилізації на зиму готові!
Можливо це ще буде внагоді

Консервований буряк на зиму
Читати далі…

Кабачки, мариновані з яблуками
Читати далі…

Нутелла зі слив
Читати далі…

🍆Баклажани в томатному соусі🍆
Читати далі…

Огірки на зиму
Читати далі…

Асорті із огірків і томатів на зиму
Читати далі…

🍅ПОМІДОР З РОСЛИННИМ МАСЛОМ І ЦИБУЛЕЮ БЕЗ СТЕРИЛІЗАЦІЇ🍅
Читати далі…