Корисність продукту оцінюють за вмістом у ньому калорій та поживних речовин. Однак є ще один критерій, про який мало хто знає. Цим критерієм є те, як організм реагує на продукт.
🔸Універсальним білком із найменшою реактивністю є білок курячого м’яса.
🔸Так само хороший білок – це качка, вона зменшує набряки та підтримує гормональне здоров’я.
🔸Баранина мало реактогенна і досить легко перетравлюється.
🔸Яловичина має невисоку реактивність, але важка для перетравлення. Тому краще її їсти раз на тиждень.
🔸Риба. Часто вирощена на фермах, має високий вміст карциногенів, ртуті. Найменшу реактивність викликають білі сорти риби.
🔸Яйця знаходяться на рівні реактивності з рибою. Їх можна вживати кожен день.
Існує індивідуальна реактивність до харчових продуктів, про яку ви не здогадуєтеся. Корисний продукт може бути «шкідливим» для вас.
Можливо це ще буде внагоді
-
Звідки береться задишка і коли вона небезпечна
-
Як боротися з варикозом, коли є зайва вага
-
Норма температури
-
ЩО ТАКЕ ПАНІЧНІ АТАКИ?
-
Поради та рекомендації МОЗ України
-
БІЛЬ В СЕРЦІ
-
ЯКЩО У ВАС ПРИСУТНІ ТАКІ СИМПТОМИ, ТО ВАМ НЕОБХІДНА КОНСУЛЬТАЦІЯ ЛІКАРЯ КАРДІОЛОГА
-
Як водні процедури можуть покращити вашу шкіру?
-
Засіб для росту та зміцнення нігтів
-
Μаски з приголомшливим ефектом, що підтягує, освіжає і тонізує обличчя
-
Баланс гормонів у ваших руках
-
Симптоми інсульту
-
Слідкуємо за станом судин мозку
-
Покращуємо пам’ять
-
Усуваємо слиз і мокроту в горлі
-
Аутоімунні захворювання
-
Прості та ефективні рецепти для лікування запалень горла та дихальних шляхів
-
Меланома: як вчасно розпізнати рак шкіри?
-
Чи варто турбуватися про залежність від назального спрею, якщо регулярно їх використовувати при закладеності носа, що виникає внаслідок алергії❓
-
Кропив’янка