Попросив виключити себе зі збірної України

🤸‍♂️Гімнаст Петро Пахнюк попросив виключити себе зі збірної України після того, як його не внесли до заявки на чемпіонат світу-2022.

Пахнюк розкритикував рішення головного тренера збірної України Геннадія Сартинського «обкатати молодь» на чемпіонаті світу. Саме так тренер пояснив формування складу . Гімнаст у свою чергу вважає, що, що заявкою на ЧС-2022 було «зруйновано» спортивний принцип потрапляння до складу збірної.

«Очевидно, що якщо на змагання будуть ставити вибіркових гімнастів рішенням, а не змаганнями, решта рано чи пізно не захочуть приймати участі в таких командах. Щодо мене я провалив чемпіонат Європи-2022, та навіть такий виступ об‘єктивно може підсилити нашу команду», – написав Пахнюк на своїй сторінці в Instagram.


До складу чоловічої збірної України на чемпіонат світу зі спортивної гімнастики увійшли п’ять гімнастів. Сам турнір відбудеться з 29 жовтня по 6 листопада у Ліверпулі.

По факту, нема чого прохідний двір робити, бо будуть потім в збірній кадри “по блату”.. В збірній найкращі за підсумками внутрішніх змагань, от в українських змаганнях молодь має розвиватися і досягати результатів, шоб потім потрапляти в збірну

Футбол

Українець Андрій Лунін дебютував у новому сезоні за «Реал». Голкіпер провів усі 90 хвилин за мадридців проти «Осасуни» в чемпіонаті Іспанії та пропустив гол – матч закінчився з рахунком 1:1.

Для Луніна матч проти «Осасуни» став шостим у кар’єрі за «Реал». Поки що українець не провів жодної гри без пропущених м’ячів (сім голів).

0