Фабули статті 130 КУпАП

Стаття КУпАП
Пункт ПДР
ФАБУЛИ
Розгляд
Стаття 130
130 ч.1
Відмова на місці зупинки
АЛКОГОЛЬ
2.5
11.04.2022р. близько 12 год. 00 хв. в м. Харків по вул. Котлова, 10, гр.Іванов І.І.. керував транспортним засобом ВАЗ 2101, д.н.з ХК1111ХК, з ознаками алкогольного сп’яніння (запах алкоголю з порожнини рота; порушення координації рухів; порушення мови; виражене тремтіння пальців рук; різка зміна забарвлення шкірного покриву обличчя; поведінка, що не відповідає обстановці ) від проходження медичного огляду на визначення стану алкогольного сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу за допомогою газоаналізатора «Alcotest №_» та проведення такого огляду у мед закладі відмовився у присутності двох свідків.

До протоколу обов’язково додається: пояснення свідків, акт затримання т/з або розписка про передачу керування т/з (з зазначенням серії та номер водійського посвідчення кому передано)- як саме відсторонено, направлення у медзаклад, акт огляду, рапорт, відеодиск та інші матеріали.

(тимчасове вилучення посвідчення водія) або зазначення застосунку ДІЯ

СУД
За місцем виявлення
130 ч.1
згода на проведення такого огляду у медзакладі
2.9а
11.04.2022р. близько 12 год. 00 хв. в м. Харків по вул. Котлова, 10, гр.Іванов І.І.. керував транспортним засобом ВАЗ 2101, д.н.з ХК1111ХК в стані алкогольного сп’яніння, що підтверджується висновком на стан алкогольного сп’яніння № _ від_.

До протоколу додається: пояснення свідків (якщо були присутні), акт затримання т/з або розписка про передачу керування т/з (з зазначенням серії та номер водійського посвідчення кому передано)- як саме відсторонено, ВИСНОВОК, акт огляду (з зазначенням ознак сп’яніння), рапорт, відеодиск та інші матеріали.

(тимчасове вилучення посвідчення водія) або зазначення застосунку ДІЯ

СУД
за місцем виявлення
130 ч.1
Драгер
На місці зупинки ТЗ
2.9а
11.04.2022р. близько 12 год. 00 хв. в м. Харків по вул. Котлова, 10, гр.Іванов І.І.. керував транспортним засобом ВАЗ 2101, д.н.з ХК1111ХК в стані алкогольного сп’яніння. Огляд проводився на місці зупинки т/з за допомогою газоаналізатора «Alcotest № » у присутності двох свідків, що підтверджується тестом № _ від __, результати огляду становлять 0,36 % проміле.

До протоколу додається: пояснення свідків (якщо були присутні) та акт затримання т/з або розписка про передачу керування т/з (з зазначенням серії та номер водійського посвідчення кому передано)- як саме відсторонено, направлення, акт огляду (з зазначенням ознак сп’яніння), рапорт, відеодиск та інші матеріали.

(тимчасове вилучення посвідчення водія) або зазначення застосунку ДІЯ

СУД
за місцем виявлення
130 ч.1 проведення огляду на місці зупинки , незгода з результатами та відмова від проходження огляду у медичному закладі.

2.5
11.04.2022р. близько 12 год. 00 хв. в м. Харків по вул. Котлова, 10, гр.Іванов І.І.. керував транспортним засобом ВАЗ 2101, д.н.з ХК1111ХК, з ознаками алкогольного сп’яніння (запах алкоголю з порожнини рота; порушення координації рухів; порушення мови; виражене тремтіння пальців рук; різка зміна забарвлення шкірного покриву обличчя; поведінка, що не відповідає обстановці ). Огляд проводився на місці зупинки т/з за допомогою газоаналізатора «Alcotest № » у присутності двох свідків, тест № _ від __, результати огляду становлять 0,36 % проміле. З результати огляду гр. Іванов І.І. не згідний. Від проходження огляду у медичному закладі з метою підтвердження стану алкогольного сп’яніння відмовився у присутності двох свідків.

До протоколу додається: пояснення свідків про те, що керував ТЗ в стані алкоспяніння огляд проводився у їх присутності, з результатами гр.. Іванов І.І. не згідний та гр.. Іванов І.І. відмовився проїхати у медичний заклад з метою підтвердження стану алкогольного сп’яніння, акт затримання т/з або розписка про передачу керування т/з (з зазначенням серії та номер водійського посвідчення кому передано)- як саме відсторонено, направлення, акт огляду (з зазначенням ознак сп’яніння), рапорт, відеодиск та інші матеріали.

(тимчасове вилучення посвідчення водія) або зазначення застосунку ДІЯ
СУД
за місцем ВІДМОВИ
130 ч.1
відмова
наркотичне, коли на місці зупинки ТЗ відмовляється
2.5
11.04.2022р. близько 12 год. 00 хв. в м. Харків по вул. Котлова, 10, гр.Іванов І.І.. керував транспортним засобом ВАЗ 2101, д.н.з ХК1111ХК з ознаками наркотичного сп’яніння ( звужені чи дуже розширені зіниці, які не реагують на світло, сповільненість або навпаки підвищена жвавість чи рухливість ходи, мови; почервоніння обличчя або неприродна блідість, порушення координації рухів; порушення мови; виражене тремтіння пальців рук; різка зміна забарвлення шкірного покриву обличчя; поведінка, що не відповідає обстановці.). Від проходження медичного огляду у медичному закладі з метою встановлення наркотичного сп’яніння відмовився в присутності двох свідків.

До протоколу додається: пояснення свідків (якщо були присутні) та акт затримання т/з або розписка про передачу керування т/з (з зазначенням серії та номер водійського посвідчення кому передано)- як саме відсторонено, направлення, рапорт, відеодиск та інші матеріали.

(тимчасове вилучення посвідчення водія) або зазначення застосунку ДІЯ
СУД
за місцем відмови
130 ч.1
відмова
наркотичне у медичному закладі
2.5
11.04.2022р. близько 12 год. 00 хв. в м. Харків по вул. Котлова, 10, гр.Іванов І.І.. керував транспортним засобом ВАЗ 2101, д.н.з ХК1111ХК з ознаками наркотичного сп’яніння ( звужені чи дуже розширені зіниці, які не реагують на світло, сповільненість або навпаки підвищена жвавість чи рухливість ходи, мови; почервоніння обличчя або неприродна блідість, порушення координації рухів; порушення мови; виражене тремтіння пальців рук; різка зміна забарвлення шкірного покриву обличчя; поведінка, що не відповідає обстановці.). Від проходження медичного огляду у медичному закладі з метою встановлення наркотичного сп’яніння відмовився в присутності двох свідків а також вчиняв дії по ухиленню від проходження, а саме
(((ОБЕРІТЬ ЩО ВАМ ПІДХОДИТЬ – відмовився надати біологічне середовище – сеча, надавав невідоме біологічне середовище та інші дії))))))

До протоколу додається: пояснення свідків (якщо були присутні) та акт затримання т/з або розписка про передачу керування т/з (з зазначенням серії та номер водійського посвідчення кому передано)- як саме відсторонено, ВИСНОВОК , рапорт, відеодиск та інші матеріали.

(тимчасове вилучення посвідчення водія) або зазначення застосунку ДІЯ

СУД
за місцем ВІДМОВИ
130 ч.1
Встановлено стан наркотичного спяніння
2.9а
11.04.2022р. близько 12 год. 00 хв. в м. Харків по вул. Котлова, 10, гр.Іванов І.І.. керував транспортним засобом ВАЗ 2101, д.н.з ХК1111ХК в стані наркотичного сп’яніння. Огляд проводився у медзакладі, що підтверджується висновок на стан наркотичного сп’яніння № _ від_.

До протоколу додається: пояснення свідків (якщо були присутні) та акт затримання т/з або розписка про передачу керування т/з (з зазначенням серії та номер водійського посвідчення кому передано)- як саме відсторонено, ВИСНОВОК, рапорт, відеодиск та інші матеріали.

(тимчасове вилучення посвідчення водія) або зазначення застосунку ДІЯ

СУД
за місцем виявлення
130 ч.1
передача
2.9г
11.04.2022р. близько 12 год. 00 хв. в м. Харків по вул. Котлова, 10, гр.Іванов І.І..(МІСЦ ДЕ ПЕРЕДАВ) передав керування транспортним засобом ВАЗ 2101, д.н.з ХК1111ХК, водію Сидорову Петру Петровичу 01.01.1970 року народження, який керував транспортним засобом ВАЗ 2101, д.н.з ХК1111ХК по вул. Шевченко , 266 м. Харкова в стані алкогольного сп’яніння.

До протоколу додається: пояснення свідків (якщо були присутні) та акт затримання т/з або розписка про передачу керування т/з (з зазначенням серії та номер водійського посвідчення кому передано)- як саме відсторонено, ВИСНОВОК АБО ЧЕК ДРАГЕРА (Сидорова П.П.), рапорт, відеодиск та інші матеріали.

обов’язково пояснення особи, яка передала керування!!!!!!.

(тимчасове вилучення посвідчення водія) або зазначення застосунку ДІЯ
СУД
за місцем передачі
130.2
Повторне вчинення правопорушення передбачено ч.1 ст.130

2,5
чи
2.9 а
Обираємо необхідну фабулу, записуємо її та в кінці після фабули дописуємо –

!!!!чим повторно протягом року вчинив порушення!!!.

(тимчасове вилучення посвідчення водія у разі наявності)

ВКАЗУЄМО ДОКУМЕНТ ЯКИМ ВСТАНОВЛЕНО ОСОБУ

СУД
130 ч.3
2,5,
2.9 а

  1. У разі встановлення, що особа двічі протягом року піддавалася притягненню до адміністративної відповідальності за ст.130 КУпАП та у Вас наявні згідно баз даних, інформації про накладення стягнень (штраф, позбавлення, адмінареш) то порушення будуть кваліфікуватися за ч.3 ст.130 КУпАП.
  2. Обираємо необхідну фабулу, записуємо її та в кінці після фабули дописуємо

!!!!та вчинено гр. Івановим І.І., який двічі протягом року піддавався адміністративному стягненню!!!!
((тимчасове вилучення посвідчення водія у разі наявності)

ВКАЗУЄМО ДОКУМЕНТ ЯКИМ ВСТАНОВЛЕНО ОСОБУ)

СУД

130 ч 4.

2.10 є
11.04.2022р. близько 12 год. 00 хв. в м. Харків по вул. Котлова, 10, гр.Іванов І.І.. керував транспортним засобом ВАЗ 2101, д.н.з ХК1111ХК та вживав після дорожньо-транспортної пригоди, яка відбулася 01.01.2017 об 13:45 в м. Харків по вул. Котлова, 10 за його участю алкоголь, що підтверджується тестом № _ від _, результати огляду становлять 0,36 % проміле або висновком на стан алкогольного сп’яніння № від_.

До протоколу додається: копія матеріалів ДТП, залишення місця ДТП, пояснення свідків чи водіїв, акт, тест, висновок, і обов’язково пояснення самого водія який вживав алкоголь та відео диск.

(тимчасове вилучення посвідчення водія у разі наявності)

СУД

0