Інгредієнти:
буряк – 3 кг;
цукор – 115 г;
оцет – 115 мл;
сіль – 20 г.
Процес приготування:
Складіть буряк у каструлю та щалийте его водой. Накрийте кришкою і варіть буряк до готовності (вони повинні бути м’якими). Потім злийте всю воду.
Порада: буряк також можна і запекти.
Буряк очистити, натерти на тертці. Насипте в буряк близько 115 г цукру, і 1 ст. л. кам’яної солі, тобто близько 20 г. Також налийте менше півсклянки 9% оцту. Все дуже ретельно перемішуємо.
Тепер можна розкласти по банках. В цілому вони повинні мати місткість близько 2700 мл. Банки повинні бути ідеально чистими, бажано оброблені киплячою водою.
Намагайтеся накладати буряк щільно, щоб не було бульбашок повітря. Залиште близько 1 см вільного простору від краю і закрийте банки.
Буряк має дуже універсальний смак і його можна їсти холодним, прямо з банки. Його також можна розігріти і подати до обіду. Такий буряк можна навіть додавати в борщ або робити буряковий суп.
Можливо це ще буде внагоді

Консервований буряк на зиму
Читати далі…

Кабачки, мариновані з яблуками
Читати далі…

Нутелла зі слив
Читати далі…

🍆Баклажани в томатному соусі🍆
Читати далі…

Огірки на зиму
Читати далі…

Асорті із огірків і томатів на зиму
Читати далі…

🍅ПОМІДОР З РОСЛИННИМ МАСЛОМ І ЦИБУЛЕЮ БЕЗ СТЕРИЛІЗАЦІЇ🍅
Читати далі…