Як зберегти квасолю, щоб не завелися жучки⁉️

Поради від господинь

▪️Зберігати в холодильнику.
▪️Заморозити.
▪️Покласти разом з квасолею у банку кілька зубців часнику.
▪️Пошити мішечки з будь-якої тканини, вимочити їх в ропі (дуже солоній воді), висушити, засипати квасолю і зберігати скільки треба. Тільки суху квасолю, не зелену.
▪️Тримати у скляних банках з металевими кришками, що закручуються. Обов’язково на холоді!
▪️В банку з квасолею покласти лавровий лист на дно і зубчик часнику.
▪️Добре висушену квасолю зберігати у пластикових пляшках.
▪️Суху квасолю тримати в морозильній камері 2-3 дні. Потім дістати, просушити при кімнатній температурі (від конденсату) і скласти в банки або сухі пляшки. Ніколи жучки не заводилися.

Читайте також

0