Відновлено світло до трьох сіл Чугуївського району

Фахівці Чугуївського району електричних мереж (РЕМ) АТ “Харківобленерго” відновили електропостачання у селах Леб’яже, Юрченкове та Іванівка Чкаловської громади (Чугуївський район).

Наразі понад 1500 споживачів знову мають можливість користуватися електрикою.

💬 “Особливо чекали на світло у с. Юрченкове, бо село не газифіковане. Нарешті 250 наших абонентів тут отримали умови для більш комфортного життя”, – зазначили у Чугуївському РЕМ.

За словами енергетиків, складність відновлювальних робіт полягала у необхідності дочекатися розмінування території, а також у великих обсягах пошкоджень електрообладнання.

💬 “Ми побачили тут розбиті трансформаторні підстанції, обірвані проводи, зруйновані опори. Тільки в одному с.Леб’яже уламками були пробиті чотири трансформатори. На відновлення нам знадобилося близько двох місяців”, – зазначили в обленерго.

Наразі тривають роботи з відновлення електропостачання у с.Коробочкине, адже третина села досі без світла. Роботи із розмінування території вже проведено, і енергетики мають змогу приступити до завершальних робіт у цьому населеному пункті.

Повідомляє Харківобленерго

читайте також

0