Гороскоп на 28 листопада

⚛️ Гороскоп на 28 листопада для всіх знаків зодіаку: день, коли потрібно покопирсатися в собі ⤵️

День, коли всі вчинки, так само як і ситуації, в які ми втрапляємо, зумовлені не зовнішніми, а внутрішніми чинниками.

Наші думки, навіть якщо ми приховуємо їх не лише від інших, а й від самих себе (кому хочеться зізнаватися, що він погано подумав про когось із людей зі свого оточення), впливають на нашу поведінку і, як наслідок, обставини нашого життя. Тож намагаючись досягти змін на краще, потрібно шукати винних не зовні, а всередині себе і – якнайшвидше – виправляти їх.

♈️ Овен (21.03 – 20.04)
День сприятливий для спілкування з близькими людьми – коханими, друзями та родичами: душевне тепло, яке ви отримаєте як результат, дозволить розпочати новий тиждень у піднесеному настрої.

♉️ Телець (21.04 – 21.05)
Сьогодні не варто одягати на себе все найкраще одразу – йдеться, перш за все, про ювелірні прикраси – та носити з собою великі суми грошей: прикро буде втратити як перше, так і друге.

♊️ Близнюки (22.05 – 21.06)
Чим би ви сьогодні не займалися, вірте у правильність своїх дій: зерна сумнівів хотітимуть посіяти у вас колеги-конкуренти, які заздрять вашому успіху – не йдіть у них на поводі.

♋️ Рак (22.06 – 22.07)
Образивши – з необережності – когось із близьких вам людей, не замикайтеся в собі і не уникайте відповідальності: щиро визнавши свою провину, ви зможете вийти з неприємної ситуації.

♌️ Лев (23.07 – 21.08)
Зірки не рекомендують вам сьогодні ухвалювати кардинальні рішення, якої б життєвої сфери – професійної чи особистої – вони не стосувалися: велика ймовірність того, що незабаром ви про них пошкодуєте.

♍️ Діва (22.08 – 23.09)
Навіть не намагайтеся перекласти відповідальність за свої помилки на людей, які вас оточують – як друзів, так і колег: вам дуже швидко нагадають про те, що попереджали вас про можливі наслідки невірного кроку.

♎️ Терези (24.09 – 23.10)
Можливо, напередодні ви були занадто різкими з кимось із колег, через що ця людина затаїла на вас злість: важко працювати в таких умовах, тому краще визнати свою неправоту та вибачитися.

♏️ Скорпіон (24.10 – 22.11)
Не поспішайте брати близько до серця неприємну звістку, яку ви можете отримати вранці: найімовірніше, вже перед обідом виявиться, що масштаби “катастрофи” перебільшені.

♐️ Стрілець (23.11 – 21.12)
У стосунках зі сторонніми людьми – сусідами, колегами чи просто перехожими – сьогодні необхідно тримати дистанцію, інакше ви можете почути про себе багато неприємних – і несправедливих – речей.

♑️ Козеріг (22.12 – 20.01)
Не варто боротися з напруженням, яке ви відчуєте від самого ранку: саме воно допоможе вам максимально мобілізувати сили та виконати – у професійних справах – план не одного, а одразу двох днів.

♒️ Водолій (21.01 – 18.02)
Уважно стежте за своїми думками – виявивши негативні, хапайте їх “за хвіст” і викидайте, інакше вони завдадуть вам відчутної шкоди: сьогодні вони дуже швидко матеріалізуватимуться.

♓️ Риби (19.02 – 20.03)
Незважаючи на те, що на календарі понеділок, намагайтеся знайти час для відпочинку: ідеально вдалою для такого проведення часу є друга половина дня, коли можна зустрітися з друзями або просто погуляти.

Наш Телеграм канал найактуальніші і найсвіжіші новини

⚛️ Астрологи назвали наймудріших жінок за знаком Зодіаку 💃

Астрологи назвали три знаки Зодіаку серед жінок, які можуть знайти вихід з будь-якої ситуації. Вони досить мудрі і хитрі, тому є переможницями по життю.

♌️ Лев (23.07 – 21.08)
Стихія знака Зодіаку Лев – вогонь. Тобто це вже говорить саме за себе. Ці дівчата – справжня “пожежа”, причому у всіх сенсах цього слова. Попри зайву емоційність, вони завжди вчиняють мудро і хитро. Вони вміють перекручувати ситуацію на свою користь, що б не сталося. Тому зв’язуватися з ними дуже небезпечно, адже вам не вдасться їх переграти.

♑️ Козеріг (22.12 – 20.01)
Ці жінки знають, що, де і коли сказати. Цікаво, що просто так вони не видають звукові сигнали, тільки з якоюсь метою. У них все продумано на десять кроків вперед. Зрозуміти, що відбувається в їхній голові практично неможливо, адже вони не розкривають своїх справжніх мотивів. З ними часом складно, але дуже цікаво.

♋️ Рак (22.06 – 22.07)
Дівчата, народжені під цим зодіакальним сузір’ям, природжені мами і дружини. Для них дуже важливий сімейний затишок, тепло, дотримання всіх традицій. Вони навколо себе створюють атмосферу, коли всім комфортно і добре. З ними ви будете як за кам’яною стіною. Тому Раки і потрапили в список наймудріших жінок.

0