За добу на Харківщині

Минулої доби ворог продовжував обстріли мирного населення Куп’янського, Харківського, Чугуївського та Ізюмського районів Харківської області.

За інформацією обласного Центру екстреної медичної допомоги, з пораненнями отриманими внаслідок російських обстрілів за добу госпіталізовано 2 цивільних в  Чугуївському та Куп’янському районах.

▪️В області триває процес розмінування, піротехніками ДСНС протягом доби знешкоджено 569 вибухонебезпечних предметів. Втім, одразу розмінувати великі площі фізично неможливо, мінна небезпека, особливо на деокупованих територіях, залишається дуже високою.

В Ізюмському районі неподалік Балаклії на міні підірвався автомобіль екстреної медичної допомоги. На жаль, 60-річний водій загинув. 23-річний фельдшер отримав поранення.

Крім того, в Харківському районі на міні підірвався та отримав поранення 36-річний чоловік.

Вкотре закликаю усіх бути максимально уважними і обережними!

▪️На лінії зіткнення тривають бойові дії. Наші захисники працюють над тим, щоб повністю звільнити Харківщину від окупантів. Віримо в ЗСУ та працюємо на перемогу!🇺🇦

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ :

🇺🇦🇪🇺 Україна офіційно приєдналася до Конвенції про спільний транзит та Конвенції про спрощення формальностей у торгівлі товарами

Джерело: European Commission

Спрощені правила, такі як взаємні фінансові гарантії та зменшений контроль, допомагають скоротити витрати для бізнесу ЄС та країн-партнерів, одночасно сприяючи та посилюючи торгівлю.

Таким чином, участь України у цих конвенціях сприятиме розвитку торгівлі між Україною та державами-членами ЄС, а також іншими країнами спільного транзиту шляхом скорочення часу на обробку документів на кордоні до декількох секунд.

Це важливий крок вперед у стратегії України до вступу в ЄС, і значною мірою підтримає роботу над “Шляхами солідарності” до України та з неї.

Джерело: European Commission

Головна Blog Новини Харківщини За добу на Харківщині
0