Національна поліція звернулася до Харків’ян з проханням дотримуватися ПДР

Харків’ян просять дотримуватись Правил дорожнього руху та рекомендують одягати верхній одяг світлих, а краще білих відтінків.

У ГУ Національної поліції у Харківській області рекомендують користуватися спеціальними жилетками зі світлоповертальними елементами, одягати на домашніх тварин ошийники, що світяться, або одяг зі світлоповертальними елементами, вмикати ліхтарики на телефоні під час руху дорогою, використовувати на одязі, особливо в темний час доби, світлоповертальні елементи (стікери, що кріпляться на одяг чи сумку), спеціальні браслети, брелоки, значки, шнурки тощо.

Фото Національна поліція України

Протягом 2022 року на вулично-дорожній мережі Харківської області відбулось 152 дорожньо-транспортні пригоди за участю пішоходів. 108 таких ДТП, або 70%, відбулись на території міста Харкова. У результаті загинули 18 та отримали тілесні ушкодження 92 людини.

Наш Телеграм канал найактуальніші і найсвіжіші новини

Понад 61% усіх ДТП, у яких загинули пішоходи, трапилось з 17:00 до 21:00. Також на території Харкова сталося 24 ДТП за участю дітей. Одна дитина загинула та 23 були травмовані.

читайте також

0